software pentru
institutii bugetare

 

Login

Mail

Forum

Wiki

Bugz

 
 
 

Solutii web profesionale

Oferim solutii profesionale de dezvoltare web.
Solutii integrate cu toate aplicatiile comercializate de compania noastra.

 
 

Solutii web

Realizarea site-uri web de prezentare pentru institutiile publice, proiecte in conformitate cu normele legislative prevazute de Legea 544 / 2001, actualizata in 2016, cu privire la liberul acces la informatiile de interes public.

Dezvoltarea site-urilor la nivel de platforma web integrata cu aplicatiile produse si comercializate de compania noastra si colaboratorii agreati. Aplicatiile amintite publica in mod automat documentatia necesara pe platformele web, aducand astfel in piata un nou concept integrare si automatizare a platformelor web destintate institutiilor publice, in sensul ca acestea sunt sincronizate in timp real cu toate informatiile de interes public produse de institutie.

De asemenea, anunturile de interes public care nu sunt gestionate de aplicatiile produse de compania noastra, se actualizeaza in aceeasi zi in care apare necesitaea publicarii acestora in mediul online, printr-un simplu telefon de informare sau mail trimis catre departamentul de dezvoltare web al companiei noastre.

Pentru platformele web asiguram gama completa de servicii:

  • Recrutarea domeniului
  • Servicii de gazduire
  • Servicii complete de implementare a proiectului
  • Dezvoltarea proiectului
  • Actualizarea permanenta cu normele legislative
  • Back-up saptamanal
  • Publicarea diverselor informati cerute de client

Pentru automatizarea operatiunilor de dezvoltare si pentru o colaborare foarte rapida cu clientii nostri, punem la dispozitia acestora o gama variata de formate de site-uri web, toate respectand legislatia in vigoare. Puteti vizualiza formatele disponibile aici, selectand formatul site-ului si setul de culori pe care l-ati dori. Dupa ce v-ati decis in legatura cu formatul site-ului, va rugam sa ne contactati prin oricare din modalitatile de contact afisate in pagina de contact.

Pentru oferta, va rugam accesati pagina de contact. Acolo aveti la dispozitie diverse modalitati de contact si cerere oferta.

 
 

Locatie

Contact

Colaboratori

Your consulting
 
 

0742-20.23.83

0770-33.61.83

0369-43.96.01

razvan.teslarasu@softbugetar.ro

office@softbugetar.ro

  ceva