software pentru
institutii bugetare

 

Login

Mail

Forum

Wiki

Bugz

 
 
 

Servicii

Oferim clientilor nostri o gama completa de
servicii si produse pentru institutiile bugetare.

 
 

Produse software

In pagina de download a site-ului veti putea accesa toate produsele software pe care compania noastra le comercializeaza. De asemenea, in aceeasi sectiune, puteti avea acces la informatii detaliate despre fiecare aplicatie in parte, precum si noutati despre ultimele actualizari aduse aplicatiilor noastre.

Mentenanta software

Pentru aplicatiile compercializate de compania noastra, aplicatii produse de cimpania noastra, precum si aplicatii produse de colaboratorii noastri, oferim mentenanta completa, venind in ajutorul clientilor cu actualizari legislative ale programelor, actualizari si dezvoltari de programe, precum si cu ajutor de natura legislativa.

Mentenanta hardware

In dorinta de a ajuta clientii noastri cu tehnica de ultima generatie sau cu tehnica necesara nevoilor acestora, venim in sprijinul clientilor cu mentenanta pentru partea de tehnica de calcul. Mentenanta logistica si intretinerea echipamentelor.

Cadru legislativ

Oferim clientilor nostri asistenta in vederea actualizarii programelor comercializate de noi cu noile modificari legislative, precum si informatiile necesare conform cu cadrul legislativ in vigoare. In acest sens, veti intra in contact direct cu personal autorizat in acest sens.

Solutii de back-up

Oferim clientilor solutii complete pentru back-up. Folosim un sistem profesional, cu ajutorul caruia oferim clientilor solutii de stocare a datelor pe suport extern, in situatii de securitate maxima. Sistemul ofera posibilitatea stocarii datelor cu o frecventa zilnica sau mai mare, oferind un sistem de salvare a datelor in straturi, ceea ce ajuta la minimzarea spatiului de stocare necesar.

Solutii web

Realizarea de site-uri web pentru institutiile publice, proiecte realizate in conformitate cu legislatia in vigoare. Se asigura integrarea site-urilor cu toate aplicatiile produse si comercializate de compania noastra si colaboratorii agreati.

Logistica hardware

Oferim logistica de specialitate pentru creearea, extinderea, modernizarea, actualizarea sistemelor de calcul din sediul clientului. Modernizarea retelelor de calculatoare in asafel incat sa corespunda cerintelor clientului, oferim solutii de printing profesionale si integrarea sistemelor mobile in retelele locale, dupa nevoile clientului.

Integrarea sistemelor

Toate aplicatiile produse si comercializate de compania noastra si asociati sunt integrate, toate comunicand intre ele si impartind informatii. Aceasta reprezinta viitorul aplicatiilor multiple pentru un client, minimizand astfel posibilitatea de a introduce manual date eronate.

 
 

Locatie

Contact

Colaboratori

Your consulting
 
 

0742-20.23.83

0770-33.61.83

0369-43.96.01

razvan.teslarasu@softbugetar.ro

office@softbugetar.ro

  ceva