software pentru
institutii bugetare

 

Login

Mail

Forum

Wiki

Bugz

 
 
 

Solutii profesionale back-up

Oferim solutii profesionale de back-up
pe suport extern.

 
 

Solutii profesionale de back-up

Pentru toti operatorii de date in format electronic, solutiile de back-up trebuie sa devina primordiale.

Securitatea si siguranta tuturor informatiilor stocate in format electronic pot suferi din diverse motive dependente sau independente de operatorii acestor informatii.
In oricare din aceste situatii, salvarea tuturor informatiilor pe un suport extern si complet independent de aparatura clientului ofera solutia ideala de recuperare a acestor informatii, in cazul pierderii, deteriorarii sau denaturarii acestora.

De asemenea, securitatea informatiilor de vine si ea o problema esentiala in functionalitatea unui sistem de back-up extern.

In acest sens, venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii profesionale, bazate pe aparatura dedicata server de ultima generatie, suport de stocare su siguranta a datelor de 100%, solutii software bazate pe sisteme de comprimare a informatiilor si sisteme de cpriptare de ultima generatie.

Solutiile de stocare sunt in sistem stratificat, ceea ce presupune o stocare extrem de eficienta a datelor, atat din punct de vedere al spatiilor de stocare necesare, cat si din punct de vedere al recuperarii informatiilor.

In caz de nevoie, orice document electronic poate fi recupera exact in formatul existent la data calendaristica dorita de client.
Avand in vedere faptul ca serverele noastre sunt de ultima generatie si conexiunile la internet de mare viteza, atat stocarea noilor informatii, cat si recuperarea datelor devine limitata ca si viteza doar de conexiunea clientului.

De asemenea, pentru o usoara gestionare a acestui sistem, venim in ajutorul clientilor nostri cu o aplicatie inteligenta, usor configurabila si complet independenta de modalitatile de operare in cadrul retelei clientului.

 
 

Locatie

Contact

Colaboratori

Your consulting
 
 

0742-20.23.83

0770-33.61.83

0369-43.96.01

razvan.teslarasu@softbugetar.ro

office@softbugetar.ro

  ceva